Asker og Røykengruppen inviterer til Reisen til julestjernen og middag, onsdag 27. november klokken 1630

Denne aktiviteten er fullsatt men det er enda mulighet for å få billetter, da kan dere melde dere på eget arrangement lagt ut.

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 27. november inviterer vi til Reisen til Juletjernen og felles middag.  

Oppmøte: Klokken 1630 møtes vi på restaurant i Drammen, hvlken gir vi nærmere beskjed om til de som får plass. Etter middag spaserer vi samlet til Drammen teater.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales med kjøp og betal funksjon i Vipps til nr: 554169. HUSK Å MERKE AKTIVITETEN MED ‘8026, REISEN TIL JULESTJERNEN’ Er prisen mer enn du klarer akkurat nå betaler du bare mindre. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, som for eksempel matallergier. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plassene vil få beskjed innen 15. november. Familier fra lokalgruppen vil bli prioritert. Det er og som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppene

Informasjon

Dato

27. nov 2019

Klokkeslett

17:00 - 21:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

Mob: 90022732

E- post: 90022732

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. november
17:00
Slutt: 15. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding