Asker og Røykengruppen inviterer til Phantom of the Opera og restaurantbesøk, 17. nov

Asker og Røykengruppen inviterer til en fantastisk musikalopplevelse på Folketeateret i Oslo med middag på restaurant etter musikalen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 17. november tar vi med oss en gjeng enestående familier for å se på Andrew Lloyd Webbers fantastiske musikal 'Phantom of The opera'. Etter musikalen spiser vi middag sammen.

Det er 12 års aldersgrense på denne aktiviteten og familier som melder seg på må holde av tid til både forestilling og teater. Familier fra Asker, Røyken og omegn vil bli prioritert. 

Kiosk: Det er kiosk på teaterer, Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboken. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Om dere ønsker noe snacks til forestillingen foreslår vi at dere tar det med dere hjemmefra.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14:30 ved statuen utenfor Folketeateret.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales fortrinnsvis med vipps til leder, har dere ikke vipps kan dere legge det i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du står på ønskelisten vår, plassene vil bli fordelt i god tid før aktiviteten og de som har fått plass vil få bekreftelse om det. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røyken

Informasjon

Dato

17. nov 2018

Klokkeslett

14:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 21

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 22. oktober
20:00
Slutt: 7. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding