Asker og Røykengruppen inviterer til påskekos for store og små

Bli med å lage noe fint til påsken og spis middag med en gjeng enestående familier.

Bli med oss på en koselig påskeaktivitet :-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 29. mars inviterer Asker og Røykengruppen til påskekos på gamleskolen på Spikkestad. Vi koser oss med å lage påskepynt og lager og spiser middag sammen. 

Ta gjerne med: Klær som kan søles litt på, vi skal male og blåste egg, begynn gjerne nå å blåse egg så dere har nok, ta og med noe å frakte de hjem i.

Oppmøte: Kl 16 på gamleskolen på Spikkestad, se adresse på kartet.

Det er ingen deltakerpris for denne aktiviteten.

Påmelding: Det er åpent for påmelding nå. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

29. mars 2019

Klokkeslett

16:00 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Teglverksveien 2, 3440

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 11. mars
21:00
Slutt: 28. mars
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding