Asker og Røykengruppen inviterer til Mary Poppins og middag 3. juledag

Har dere lyst til å dra på kino og spise sammen med en gjeng enestående familier 3. juledag? :-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 27. desember skal vi se på  Mary Poppins på KinoCity i Drammen.

Oppmøte: Klokken 1630, vi spiser og koser oss på en restaurant før vi går på kino. Nærmere bestemt hvilket sted vi skal spise på før kinoen vil sendes ut til dere som får plass.

Ta med noe å drikke og litt godteri, vi ser helst at dere unngår å handle i kiosken på kinoen ettersom vi er en stor gruppe.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales med vipps til 90022732 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Det er åpent for påmelding. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet til å spesifisere hvilken film dere skal se, om ikke dere skriver noe vil dere automatisk få plass på den filmen vi tenker er riktig for ditt barn, iht alder. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plassene på denne aktiviteten vil få beskjed innen mandag 3. desember kl 20

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. Familer som bor i Asker og Røyken (Hurum) prioriteres på våre aktiviteter. Om det er ledige plasser etter at påmeldte deltakere fra Asker og Røyken har fått plass, vil de resterende plassene fordeles til deltakere fra andre områder.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

27. des 2018

Klokkeslett

15:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Bragernes torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 10. desember
20:00
Slutt: 20. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding