Asker og Røykengruppen inviterer til Månelyst i Flåklyppa med felles middag, søndag 4. november,

Asker og Røykengruppen inivterer til kinosøndag og middag i Asker

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4. november møtes vi utenfor Kulturhuset i Asker og går samlet inn på Asker kino.

Ta med noe å drikke og litt snop, vi oppfordrer til å ikke handle i kiosken på kinoen ettersom vi er en gruppe med fler familier.

Påmelding: Påmeldingen til denne aktiviteten er åpen. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt beskjedfeltet for å spesifisere hvilken film dere skal se. Ved påmelding er det viktig at dere skriver i merknadsfeltet hvilken film dere skal se. Spesifiser i merknadsfeltet hvilken film dere vil se.

Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er registrert på vår ønskeliste. Du vil få beskjed pr mail innen lørdag 3 november om dere har fått plass. 

Deltakere som bor i Asker og Røyken med barn over 6 år vil bli prioritert for denne aktiviteten. Det er selvsagt ikke lov til å ta med seg syke barn eller komme syk på våre aktiviteter, så har barnet ditt feber ber vi dere vente med å melde dere på våre aktiviteter til dere er friske.

Egenbetaling: 30,- pr pers, betales fortrinnsvis pr vipps til leder på 900 22 732. Er prisen mer enn du har mulighet til å betale, kan du sende dette på melding sms eller gjennom vipps (da må du legge inn 1kr for å kune sende melding). Har du ikke vipps ta med penger i en konvolutt.  

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

4. nov 2018

Klokkeslett

14:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. november
18:00
Slutt: 2. november
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding