Asker og Røykengruppen inviterer til kino og pizza, lørdag 21. april, klokken 12.

Asker og Røykengruppen inviterer til kino med mulighet for å se to forskjellige filmer. Etter filmen spiser vi pizza sammen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 21. april tar vi turen til Kinocity i Drammen og spiser sammen etterpå.

Vi har valgt to forskjellige filmer, Sherlock Gnomes (6 år) og Norske byggeklosser for de litt eldre barna (12 år)

Sherlock Gnomes starter litt før Norske byggeklosser og slutter ca. 30 min før, så vi som ser på denne filmen får litt tid til lek på Bragernes torg før vi går samlet til Lizzies å spiser pizza.

Oppmøte: Presis kl 12, på innsiden av hovedinngangen til Kinocity. Ta med noe å drikke og litt godteri, vi ser helst at dere unngår å handle i kiosken på kinoen ettersom vi er en stor gruppe.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales med vipps til 90022732 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Det er åpent for påmelding. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet til å spesifisere hvilken film dere skal se, om ikke dere skriver noe vil dere automatisk få plass på den filmen vi tenker er riktig for ditt barn, iht alder. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plassene på denne aktiviteten vil få beskjed innen 19. april klokken 20.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

21. april 2018

Klokkeslett

12:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Brragernes torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 16. april
16:15
Slutt: 20. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding