Asker og Røykengruppen inviterer til Juletrehogst på Skui gård, lørdag 15. desember klokken 1100.

Asker, Røykengruppen inviterer til juleidyll på Skui gård lørdag 15. desember. Her vil vi treffe mange andre foreldre som er alene med sine barn, velge oss et flott juletre, ake og kose oss ved bålet .

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldere.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Felles juletrehogst er superkoselig og en ypperlig anledning til å bli kjent med andre som også ofte er alene med barna sine. På de ulike aktivitetene våre gjennom året er vi som regel alltid en god blanding av 'gamle travere' og nye folk, så ingen grunn til å nøle om du er ny og tenker at dette hadde vært hyggelig å være med på :) 

Skui gård tilbyr vanlig gran og edelgran. Tilbudet på denne aktiviteten er et grantre pr. familie.

Vi møtes på parkeringsplassen ved Skui gård, klokken 11, der tar vi en introduksjonsrunde og går sammen opp til gården. Der serveres det pølser, pepperkaker og gløgg. De har også en flott akebakke der, så om vi er riktig heldige får vi tatt kjelkene de låner ut i bruk.

Etterhvert rusler vi bortover til juletrefeltet. Der er det mye å velge mellom :) Treet du og dine vil ha, sager dere ned sammen. 

Ta med deg: Drikkeflasker og kakao om du ønsker det istedenfor gløggen vi får servert. Viktig å ha på nok klær siden vi skal være ute.

Det er ingen deltakerpris denne dagen.

Vi gjør oppmerksom på at vi vil prioritere familier bosatt i Asker og Røyken og familierer som ikke har vært med oss før.

Fordelingen av plassene vil være klar 10. desember. Da sender vi ut en bekreftelse på epost til de som får være med denne gangen.

Det åpnes for å melde sin interesse fredag 2. desember kl 20: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt beskjedfeltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette ser du en rød tekst på skjermen din om du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. 

Det er som vanlig anledning til å kun melde på egne barn.

Fikk du ikke plass i første omgang og fortsatt på ønskelista? Du hører fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Frivillig leder Asker og Røykengruppen

Charlotte

Mob: 90022732

Informasjon

Dato

15. des 2018

Klokkeslett

11:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Gamle Jarenveien 119

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 2. desember
20:00
Slutt: 10. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding