Asker og Røykengruppen inviterer til hyttetur i indre Oslofjord 29. juli - 2. august

Vi gleder oss til en rolig tur med familier med store barn denne gangen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 29. juli til fredag 2. august inviterer vi til en rolig hyttetur i indre Oslofjord på noen herlige dager sammen med andre enestående familier.  

Vi har leid en hytte og kommer til å tilbringe late dager med avslapning, tur, brettspill og kos. Turen egner seg for familier med større barn, over 10 år. Familiene som er med får egne soverom, to familier må og sove i telt. 

Ta med: Det vil bli sendt utfyllende liste over hva som bør pakkes til de som får tilbud om å være med på denne turen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Mandag 29. juli. kl 16:00. Vi ønsker at dere er på plass senest kl. 18:00, da spiser vi sammen og bruker tid på å bli kjent.

På dette arrangementet må deltakerne kjøre bil selv, og vi prioriterer selvsagt familier med store barn, gjerne ungdom og de som er fra Asker, Røykenområdet.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person, maks 200 pr. famlie, som betales til leder på vipps på nummer: 90022732, helst før oppmøtet. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes om du ikke har vipps.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Familier som skal være med på overnattingstur med oss må ha vært med oss på andre aktiviteter tidligere så vi kjenner hverandre litt.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig senest 20. juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røyken

Informasjon

Dato

29. juli - 2. aug 2019

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 10. juni
20:00
Slutt: 25. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding