Asker og Røykengruppen inviterer til høstferie på Nesbyen med besøk til Bjørneparken, 3.- 6. oktober

Bli med på noen fine dager på fjellet i høstferien!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har leid campinghytter på Liodden camping, som ligger langs Hallingdalselven på Nesbyen. Les om Liodden camping her. Der er det tilgang på kano, båt og masse plass til lek og moro. Mye av dagen vil foregå ute så det er viktig at dere tar med godt med varme klær, det er gjerne mye kaldere på fjellet enn her hjemme i høstferien. En av dagene har vi planlagt å dra til Bjørneparken i Flå. Sjekk ut Bjørneparken her.

Mer detaljert program for dagene vil bli informert dere som blir med på turen.

Oppmøte: Liodden camping på Nesbyen onsdag 3. oktober klokken 1400.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr person. Maks 300,- pr familie. Betales med vipps til 90022732 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Det åpnes for påmelding søndag 2. september klokken 2000. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plass på denne turen vil få beskjed innen 21. september.

Familier fra Asker og Røyken vil bli prioritert.

Det er som vanlig kun anledning til å melde på egne barn. Vi vil gjøre vårt beste for å få med sa mange som mulig, derfor kan det tenkes at dere må dele hytte med en annen familie.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

3. okt - 6. okt 2018

Klokkeslett

14:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Liodden camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 2. september
20:00
Slutt: 21. september
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding