Asker og Røykengruppen inviterer til Gubben og katten, onsdag 19. desember klokken 1600

Bli med på KinoCity i Drammen og se Gubben og katten med en gjeng enestående familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 19. desember tar vi turen til Kinocity i Drammen og ser på Gubben og katten - Findus flytter ut, etter filmen finner vi kanskje på noe, nærmere informasjon om dette sendes til de som får plass på aktiviteten.

Oppmøte: Presis kl 16, på innsiden av hovedinngangen til Kinocity. Ta med noe å drikke og litt godteri, vi ser helst at dere unngår å handle i kiosken på kinoen ettersom vi er en stor gruppe.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales med vipps til 90022732 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Det er åpent for påmelding. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Det er som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plassene på denne aktiviteten vil få beskjed fortløpende og innen mandag 17. desember kl 20

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. Familer som bor i Asker og Røyken (Hurum) prioriteres på våre aktiviteter. Om det er ledige plasser etter at påmeldte deltakere fra Asker og Røyken (Hurum) har fått plass, vil de resterende plassene fordeles til deltakere fra andre områder.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

19. des 2018

Klokkeslett

16:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Bragernes torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 13. desember
8:30
Slutt: 19. desember
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding