Asker og Røykengruppen inviterer til familiedag på Høyt og Lavt i Oslo, søndag 10. juni

Asker og Røykengruppen inviterer til en aktiv familedag på Høyt i Lavt i Oslo sommerpark, 10. juni.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10. juni drar vi Oslo for å hygge oss på Høyt og Lavt i Oslo klatrepark. info om parken finner dere her.

Det kan være greit å kle seg i klær det er lett å bevege seg i, som treningstøy. Blir det ekstremt dårlig vær denne dagen er det mulig vi må flytte aktiviteten til et annet sted. Ta med niste og noe å drikke, vi tar en pause iløpet av dagen og spiser sammen.

Oppmøteplass: Kl 12 på utsiden av hovedinngangen til parken står leder synslig å møter gruppen. Her hilser vi på hverandre så går vi samlet inn. For veibeskrivelse se denne her.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales med vipps eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. For denne aktiviteten er det viktig at dere vet at barn under 12 skal være i følge med en voksen i voksenløypene.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røyken

Informasjon

Dato

10. juni 2018

Klokkeslett

12:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Tryvannsveien 64

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 1. mai
21:00
Slutt: 20. mai
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding