Asker og Røykengruppen inviterer til en spennende dag med TV innspilling av ALLSANG PÅ grensen, i Halden, onsdag 24. juli, klokken 1600

Asker og Røykengruppen gjenntar fjorårets hygge og blir med på TV innspilling av Allsang på grensen :-)

Asker og Røykengruppen reiser til Halden for å være med på TVinnspilling av Allsang på Grensen på Fredriksten Festning, onsdag 24.juli klokka 1600

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Familier fra Asker og Røyken vil bli prioritert. 

Husk at det IKKE er mulighet å reservere seg mot å komme på TV på kveldens innspilling, og man kan heller ikke forlate området før innspillingen er ferdig!

Onsdag 24. juli drar vi til Fredriksten Festning i Halden for å være med på TVinnspilling av Allsang på grensen som vises på TV kvelden etter. Før innspillingen møtes vi å spiser og leker litt sammen. TV innspillingen holder på til ca klokken 21.

Ta med

  • Mat og drikke til din familie
  • Sitteunderlag
  • Klær etter været. Ta gjerne på noe sommerlig og fargerikt ril TVinnspillingen. 
  • Gjerne en ball eller annet det er gøy å leke med ute

Det er ikke lov å ha med medbragt mat og drikke til TVinnspillingen så vi spiser oss mette før den starter. 

Husk at ALLE arrangement i regi av Enestående familier er helt rusfrie!

Alle som skal være med på denne aktiviteten må møte opp klokken 16, billetter holdes ikke av om dere møter senere.

Dagsplan for innspillingsområdet:

  • Innslipp til handels- og aktivitetsområde 16.00
  • Innslipp innspillingsområde 18.00
  • Underholdning fra scenen starter 18.15
  • Publikum må være på plass senest klokka 18.45, hvis ikke kan man risikere å miste plassen sin!
  • Innspillingsstart 19.15
  • Innspillingen avsluttes ca. 21.00

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. 

Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 1600 på parkeringsplassen til Fredriksten Festning. 

Foreslått deltakerpris: Dette arrangementet er gratis ettersom at vi alle vil ha nok kostnader med å kjøre tur/retur Halden, parkering koster 80kr

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig og mail sendes til de som har fått plass.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

24. juli 2019

Klokkeslett

16:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 9. juli
10:00
Slutt: 22. juli
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding