Asker og Røykengruppen inviterer til en fullpakket dag på Tønsbergsmessefestival, lørdag 1. juni

Asker og Røykengruppen reiser til Tønsberg på Messafestivalen lørdag 1. juni

Vi gleder oss til en spennende dag på tivoli i Tønsberg.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 1. juni tar vi turen til Tønsberg og koser oss en hel dag med festival, tivoli, konsert og masse mer. Klikk her for program og mer informasjon,

Oppmøte: Klokken 13, ved paviljongen like ved gressbakken inne på messeområdet. Vi blir kjent med hverandre og møter kanskje noen dere vil spasere rundt med på messen. Vi spiser sammen før vi deler ut dagspassene og setter igang med dagen. Ta med egen lunch.

Leder er synlig med rød t-Shorte med "Er du Enestående?" på ryggen.

Vi samles igjen klokken 17.00 og spiser sammen.   

Freddy Kalas har konsert kl 1900

Ta med: Matpakke til felles lunch når vi kommer, vannflaske og nok drikke til dagen og noe å sitte på. Vi bestiller pizza til felles middag kl. 17.00, så til dette måltidet trenger du bare egen drikke. Kle dere etter været.

Som alltid er foreldre ansvarlige for egne barn.

Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig ALLE voksne til å unngå kioskhandling på aktiviteter i Enestående familiers regi.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person som skal ha dagspass for karusellkjøring og kr 20,- for de som ikke skal ha dagspass for å kjøre karuseller. Betales med vipps til nr: 90022732. Har du ikke vipps kan du betale kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. NB: Skriv i beskjedfeltet hvem som skal ha dagspass til karusellkjøring og ikke. Det er helt greit at voksne også bestiller dagspass, men vet du at du ikke skal bruke det er det fint om andre kan få gleden av det da vi har begrenset antall.

Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Deltakere fra Asker og Røyken vil bli prioritert, og spesielt de som ikke har vært med oss før. Vi fordeler plassene så klokt og rettferdig som mulig og de som får plass får beskjed på mail.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

1. juni 2019

Klokkeslett

13:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 20. mai
13:00
Slutt: 1. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding