Asker og Røykengruppen inviterer alle enestående familier som ønsker å finne på noe hyggelige til påskekos, mandag 15. april

Det er spådd strålende påskevær så vi kler på oss og møtes på stranden og koser oss med lek og moro.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 15, april møtes vi på Sjøstrand kl 14. Vi skal hygge oss sammen i solen med grilling av pølser, lek og moro. Og kanskje blir det en overraskelse til barna :-)

Vi holder på til ca kl 18.

Ta med: Drikkeflasker og pølser, vi ordner grill. Ta og gjerne noe som er gøy å leke ute med, ball, botsha eller annet, mobilene lar vi ligge hjemme eller i bilen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14 på Sjøstrand i Asker. Dit kan dere kjøre, ta buss eller sykle. 

Denne aktiviteten passer for familier med barn i alle aldere!

Denne aktiviteten er gratis å være med på.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

15. april 2019

Klokkeslett

14:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: o

Start: 13. april
16:52
Slutt: 14. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding