Asker- og Liergruppen inviterer til familiejulebord 9. desember

Asker og Lier-gruppen inviterer til julebord med sosialt samvær, juleverksted og god mat!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Asker- og Liergruppen har gleden av å invitere til familiejulebord på Leangkollen hotell lørdag 9. desember. Denne aktiviteten passer for familier som ønsker å komme i julestemning sammen med andre "enestående familier". Det blir deilig julebuffet, juleverksted for barna, trylleshow og kanskje kommer nissen? Vi holder på til kl 16 og avslutter med å ønske hverandre en god adventstid. Hvis man har lyst, kan man gjerne pynte seg:-)

Skriv i meldingsfeltet ved påmelding om evt. matallergier eller annen viktig informasjon. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13.30 utenfor inngangen til Leangkollen hotell. Her tar vi en hilserunde før vi går samlet inn. 

Foreslått frivillig egenandel: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Nathalie

Frivillige aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

9. des 2023

Klokkeslett

13:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nathalie

Telefonnummer 99384383

E- post asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Bleikeråsen 215, 1387 Asker

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 7. november
15:00
Slutt: 20. november
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding