Asker- og Lier-gruppen inviterer til tur i høstferien

Asker- og Lier-gruppen gjentar vårens flotte hyttetur til Nesfjellet med nye bekjentskap, brettspill, god mat, fjelltur og besøk i Bjørneparken.

Familier fra Asker og Lier kommune med barn i barneskolealder som har deltatt på dagsaktivitet med oss tidligere, vil prioriteres ved mange påmeldte. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 2. oktober til onsdag 4. oktober (i uke 40/høstferien) drar vi på hyttetur til Nesbyen. Vi starter turen i Bjørneparken i Flå og tilbringer dagen med krokodiller, bjørn og ulv. Tirsdag blir det blandet hobby- og uteaktivitet på Nesfjellet. Turen avsluttes onsdag etter en flott og barnevennlig fjelltur med påfølgende lunsj på hytta. Hver familie får eget soverom, men deler bad. Deltakerne må disponere egen bil da de må komme seg til og fra hytte og Bjørnepark på egen hånd. 
 

Ta med deg: 

  • Vannflasker, termos og matbokser til vi skal lage niste
  • Et gøyalt brettspill
  • Klær etter vær
  • Gode, vanntette tursko
  • Sengetøy og håndkle

Lederne tar med: Middager, brødmat, frukt og snacks til kvelden.

NB! Viktig at du skriver i meldingsfeltet ved påmelding om det er allergier eller andre mathensyn. Alle deltakere på denne aktiviteten bidrar likt til matlaging og alle andre felles gjøremål. 

Kiosk: Vi ber alle unngå handling i løpet av turen av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.30 mandag 2. oktober, ved inngangen til Bjørneparken.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Ved akutt sykdom bes deltakere gi beskjed til aktivitetsleder. Denne aktiviteten arrangeres med forbehold om ingen akutt sykdom hos aktivitetesleder/-barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Nathalie

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Asker og Lier

Informasjon

Dato

2. okt - 4. okt 2023

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nathalie

Telefonnummer 99384383

E- post asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Bjørneparkvegen 61, 3539 Flå

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 13. september
13:00
Slutt: 17. september
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding