Asker

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Asker :)

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med dine barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Asker arrangeres aktiviteter fortrinnsvis i helger og ferier. Flere av lederne er bosatt i Bærum, gruppens aktiviteter avholdes dermed både i Asker og Bærumsområde og deltakere fra begge områder prioriteres på våre aktiviteter.

I tillegg til Askergruppens aktiviteter er du selvsagt velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. 

Hos oss avlyses ikke aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost. Alle våre aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter.  Vi har også en egen lokal facebookside for Askergruppen. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere, velkomne til å bli med oss. 

Har du spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs for nye frivillige ledere fra hele landet? Da skal du bare ta kontakt med oss. Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Noen oppsatte aktiviteter i Askergruppen:

- Paintball

- Kinoturer 

- Båttur

- Minigolf

- Lekeland

- Påskeaktivitet

- Gocart

- Høyt og lavt

- Sommerferie tur arrangeres i to puljer 27. juli - 30. juli og 31. juli - 3. august

- Bergvang gård

- Musical/teater

- Juleaktivitet

- Overnattingstur høst, romjul

- Fårikål og film

Følg med på våre nyhetsbrev! 

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Asker

asker@enestaaendefamilier.no

Om du har spørsmål til gruppen, ta gjerne kontakt:)

Kontakt oss

Lokale frivillige ledere:

Charlotte Storm mob: 900 22 732

Andrea Garcia mob: 458 02 741

Ingunn Lambertsen mob: 907 41 572

asker@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter