Asker

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Asker!

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med dine barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Asker arrangeres aktiviteter fortrinnsvis i helger og ferier. Hovedleder for gruppen, Charlotte er bosatt i Bærum, en del av gruppens aktiviteter vil dermed avholdes i gamle Asker/Bærum område.

Etterhvert som de enkelte aktivitetene blir ferdigplanlagte kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen. I tillegg til Askergruppens aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost. Alle våre aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter.  Vi har også en egen lokal facebookside for Askergruppen. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere, velkomne til å bli med oss. 

Har du spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs for nye ledere? Da skal du bare ta kontakt med oss.

Noen oppsatte aktiviteter i Askergruppen:

- juletrehogst

- Sansehuset

- Overnattingstur til Kristiansand

- Leirskole

- Det vil bli lagt ut kino og andre dagsaktiviteter, følg med på vår aktivitetsoversikt.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Asker

asker@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokal frivillig leder:

Charlotte Storm

Mob: 90022732

asker@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder.

Trude Sletteberg

Mob: 97614519

Kommende aktiviteter