Sunnfjordgruppa inviterer til pizza og kino

Sundfjordgruppa inviterer til pizza på Dolly Dimples og vi ser 'Kutoppen' på kino i Førdehuset.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 20 oktober tar vi turen til Dolly Dimples og spiser pizza før vi går på kino i Førdehuset. Vi møtes på Dolly til mat og leik kl. 1500 og går på kino kl. 1630. Der ser vi  'Kutoppen'!

 

Info-link: http://www.fordehuset.no/kino/kutoppen

Ta gjerne med: Godt humør!

Ta ikke med: Vi ønsker å ha en kultur i gruppene som kontrer kjøpepresset ellers i samfunnet. Dvs ikke fyll opp sekken med masse snop som frister de andre ungene og skaper forventninger om storkonsum. Vi spanderer pizzameny og kinobilett.

Oppmøteplass: Vi møtes på Dolly Dimples i Førde, kl. 1500.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, legg pengene i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er anledning til å melde på seg selv med egne og andres barn. Det er en forutsetning at barna registreres i din bruker slik at vi ikke får trøbbel med regnskapsføringen.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen leder Tone

IOGTs Enestående familier Sunnfjord

 

Informasjon

Dato

20. okt 2018

Klokkeslett

15:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Tone Larsen

Telefonnummer: 40840620

E- post: sunnfjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Førdehuset

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 15. september
16:10
Slutt: 20. oktober
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding