Sørlandsgruppa inviterer til online Kahoot lørdag 16 Mai

Sørlandsgruppen inviterer til Kahoot og skal online!

Bli med! Det er kjempe kjekt!

Her blir det mange forskjellige spørsmål i mange forskjellige kategorier :) og det gjelder å svare raskest!

Aktiviteten passer best for familier med barn fra 10 år og oppover, da en skal ha litt lesehastighet for å velge rett svar underveis, men ellers ingen hinder for mindre deltagere som er på lag med de voksne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Det er skikkelige stille og litt rare tider, og mange har et behov for å være litt sosial og samtidig trygge.

Derfor har vi bestemt at:

Lørdag 16 Mai kl 14.00 hiver vi oss rundt og arrangerer en Kahoot via programmet Zoom.

Vi bruker programmet Zoom, som kan lastes ned på pc, mac, iphone, android osv. men, til akkurat Kahoot anbefaler vi pc slik at skjermen blir stor nok så alle kan se. I tillegg så bruker en egen mobil for å ta valg underveis i spillet.

Du trenger da altså en pc eller lignende og minimum en mobil for å være med. (alle i husstanden kan ha egen mobil om de vil).

Vi starter møte kl 14.00 og holder på ca 40 min.

Det blir kåret 3 vinneren, altså første, andre og tredjeplass på vår Kahoot, og disse vil få en premie tilsendt i posten, så være sikker på at adressen din stemmer ;)

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Og på dette arrangementet er alt via digital plattform og du kan sitte trygt hjemme, og spille med oss.

Fotografering og video: vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og filmet, og det skal respekteres, også når det er via digitale medier! og det blir ikke tatt bilde og video av oss ledere heller.

 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

Aktiviteten har begrenset antall plasser og de fordeles så rettferdig som mulig 15 Mai

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Nina

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sørlandet.

Informasjon

Dato

16. mai 2020

Klokkeslett

14:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Nina 

mobil: 95172112

Email: setesdal@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 11. mai
22:27
Slutt: 15. mai
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding