Sunnfjord

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Sunnfjord.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til voksne som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever seg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene blir drevet av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir for aktiviteter med barna våre.

I Sunnfjord startet vi opp våren 2018. For tiden er det ingen aktive ledere her. 

Alle aktiviteter i vår regi er selvsagt helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne.

Står du ikke på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Dersom du ikke lenger ønsker nyhetsbrev fra oss, trykker du på “Ikke send meg flere nyhetsbrev” nederst i en av e-postene fra oss. Enkelt og greit. 

“Lik” gjerne Facebooksida vår. Der finnes mange koselige bilder og hilsninger etter aktiviteter i de ulike gruppene. Mange som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige leder fra hele landet? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Vennlig hilsen Enestående familier Sunnfjord.

Kontakt oss

Lokal leder:

For tiden ingen. Ta kontakt om du kan tenke deg å bli frivillig leder her.

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter