Sunnfjordgruppa inviterer til Familielørdag i Førdehuset

Sundfjordgruppa inviterer til mange ulike aktiviteter og grøtspising i Førdehuset

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29 september drar vi på Familielaurdag.

Dette er et arrangement i regi av Førdehuset som varer fra kl. 1130 til 1430. De reklamerer med familieyoga, dans og leik, bingo, luftpistolskyting, pil og bue, curling, dart, maling på staffeli, hobbyverksted, og perling.

Vi møtes litt før arrangementet åpner, for å bli litt kjent og her kan bli enige om felles aktiviteter. Vi avslutter dagen med grøt og saft på Sunnfjord Cafe og Catering.

Info-link: http://fordehuset.no/arrangement/familielaurdag-i-fordehuset

Ta gjerne med: Godt humør!

Ta ikke med: Vi ønsker å ha en kultur i gruppene som kontrer kjøpepresset ellers i samfunnet. Dvs ikke fyll opp sekken med masse snop som frister de andre ungene og skaper forventninger om storkonsum. Vi spanderer saft og grøt.

Oppmøteplass: kl 1100 møtes vi på parkeringsplassen ved klatreparken i Førde.

Ingen deltakerpris, vi spanderer billettene.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er anledning til å melde på seg selv med egne og andres barn. Det er en forutsetning at barna registreres i din bruker slik at vi ikke får trøbbel med regnskapsføringen.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen leder Tone

IOGTs Enestående familier Sunnfjord

Informasjon

Dato

29. sep 2018

Klokkeslett

11:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Tone Larsen

Telefonnummer: 40840620

E- post: sunnfjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Førdehuset

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 22. september
15:30
Slutt: 27. september
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding