Lustragruppa inviterer til julemiddag og julekonsert i Sogndal kulturhus laurdag 9.desember

Det nærmar seg jul og laurdag 9.desember reiser Lustragruppa til Sogndal kulturhus for å høyre julekonserten Julesong 2017.

I forkant av konserten går me på restauranten Malin for å ete og kose oss. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

Laurdag 9.desember kl. 17.00 går me på julekonsert i Sogndal kulturhus.

I forkant av konserten kosar me oss på restaurant Malin.

Oppmøteplass: Kl 14.30 utanfor inngangen ved Sogndal kulturhus. Me går samla til restaurant Malin.

Har du ikkje bil og treng skyss? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løyse seg greit ved at me fyller opp privatbilane våre. Ein forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vore med oss på ein aktivitet tidlegare slik at me kjenner deg litt frå før.

Forslag til eigenandel: Kr 30,- pr person. Betalast kontant ved frammøte, gjerne i ein konvolutt merka med namnet ditt. Er prisen meir enn du klarar akkurat no legg du berre litt mindre i konvolutten, det går heilt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanleg velkommen til å betale litt meir enn den foreslåtte deltakarprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernamn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjere oss merksame på. Umiddelbart etter dette kjem det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønsjkelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at så mange familiar som mogleg skal få bli med, er det som vanleg anledning til å melde på kun eigne barn.

Når du står på ønskjeliste, vet me at du også gjerne vil vere med. Da høyrer du frå oss om me pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Eio slikt hyggelig tilbud frå oss kan kome heilt fram til den dagen aktiviteten går av stabelen, så veit du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Me gjer merksam på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlysast. Men det kan hende me gjer noko heilt anna enn det me har planlagt, for eksempel om det bøtter ned ein dag me skal vere ute. Kvar me reiser istadenfor finn me gjerne ut av saman når me møtest :)

Berre ta kontakt om du lurer på noko. Me gledar oss til å treffe dere!

Informasjon

Dato

9. des 2017

Klokkeslett

14:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Anita Kjørlaug

tlf. 45665954

luster@enestaaendefamilier.no

Sted

Sogndal kulturhus

Antall plasser: 10 Gjenværende: 1

Pris: 30,-

Start: 24. november
8:00
Slutt: 1. desember
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding