Online bingo for hele landet lørdag 24.april

Noen deler av landet begynner å åpne opp igjen, mens andre steder stenger ned. Det er usikre tider vi lever i, og desto viktigere er det å forsøke å holde hodet over vannet, og få igang litt aktiviteter likevel som alle kan være med på.

Derfor inviterer vi igjen til online bingo :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer alle!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 24.april fra kl 16.00 møtes vi igjen online for å spille bingo, live fra Bergen, for familier fra hele landet :) Vi bruker programmet Zoom. Om det blir mange påmeldte som de siste gangene, kjører vi en runde bingo kl 16.30 og kl 17.00 også :) Bingoen varer i ca 20 min.

Det vil selvsagt være premier. 1 rekke, 2 rekker og fullt brett vil gi premie :) 

Dere vil få utdelt et spillbrett noen timer før spillet starter. Spillbrettene må dere tegne ned selv for å kunne følge med. Første Zoom møte vil starte kl 16.00. Link til møtet vil komme i samme mail som brettene. Om dere har en spesiell tid som passer best, kan dere skrive det i kommentarfeltet ved påmelding.

Vær vennlig å gi beskjed om dere ikke kan delta. Det er frustrerende for både ledere og deltagere når vi sitter og venter på familier som ikke møter opp.

Fotografering: Det vil ikke være lov å ta bilder av skjerm av andre, eller screenshot, av hensyn til personvern.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

24. april 2021

Klokkeslett

16:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda Skjellanger

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Norge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 19. april
15:01
Slutt: 23. april
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding