Ny tid! Bergensgruppen inviterer til glassblåsing på Hop Torsdag 21.september kl 17.00

Noen som har lyst til å blåse sitt eget glass? Vi tar vi en tur til Stine Hoff Glass på Hop, hvor vi får et innblikk i glassblåserenes verden. Her vil alle få en mulighet til å lage sitt eget glass også. 

Dette vil bli en opplevelse av de sjeldne.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 21.sept. kl 16.30 møtes vi på parkeringen hvor man går inn til Trollhaugen. Leder står klar til å ta imot dere og er lett å få øye på med rød sekk og/eller rød paraply. Vi går sammen til møtestedet, rundt 300 meter. Det vil være en mulighet å sitte på for de som ha problemer med å gå. 

Hos "Stine Hoff Glass" skal vi hygge oss sammen og lage hvert vårt kreative glass . Det blir også noe lett å tygge på til fellesskapet. Husk å si fra om det er noe vi må ta hensyn til ang mat. Det vil ikke bli servering av mat denne dagen. Vi holder på til ca kl 19.30

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16.30 på parkeringsplassen til Trollhaugen. Aktivitetsleder har rød sekk og/eller rød parapøy og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

21. sep 2023

Klokkeslett

16:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Stine hoff

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 12. august
12:00
Slutt: 7. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding