Ny tid! Bergensgruppen inviterer til familiejulebord søndag 8.desember

Bergensgruppen ønsker å invitere til familiejulebord. Her blir det servert god middag i godt selskap. 

Nye og 'gamle' familier er hjertelig velkomne :)

Dette er en koselig og nydelig anledning til å bli kjent med flere, og aktiviteten passer for mennesker i alle aldre.

Vi inviterer store og små enestående familier til dekket bord og deilig mat søndag 8. desember kl 15.30. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 8.desember 2019 kl 15:30 møtes vi til skikkelig kos med god mat, og hyggelig selskap. Her blir det servert noe for enhver smak :) Det vil også bli en liten overraskelse til barna :)

Ta med: Godt humør :) Håper at folk ønsker å bidra med noe mat eller dessert. Vi har leid lokale, og må stå for maten selv, så det hadde vært helt topp om noen ønsker å hjelpe til. Vennligst kontakt leder Linda for avtale rundt dette :)

 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: kl 15:30 møter vi opp ved inngangen til Ulriksdalen bydelsenter på Landås. Vi skal være i lokalet som heter Sofus. Det vil bli hengt opp ballonger, så det er lettere å finne frem.  Du kan ta buss nr 2, 3, 12, 21 og 80. Ta gjerne bussen til busstoppet som heter Langhaugen. Derifra er det rundt 6-7 minutter å gå. Ulriksdalen bydelssenter er ved siden av Landåshallen.  Gi leder en lyd om det blir noen problemer ifbm. dette.

Det er begrenset parkering i gaten.

Foreslått deltakerpris: Gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på som for eksempel allergier. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 1. desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder: Linda, tlf 41070879

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

8. des 2019

Klokkeslett

15:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda

Tlf: 41070879

Mail: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Ulriksdalen bydelsenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 21. november
19:00
Slutt: 1. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding