Lørdag 18.juli inviterer Bergensgruppen til Klarterparken og rafting på Voss

Ønsker dere å komme dere ut på nye eventyr? Hva med å prøve noe spennende som rafting nedover strykene på Voss, eller å kjøre Zipline over. Komme seg litt i høyden.

Nye og 'gamle' familier er like velkommen :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 19.juli møtes vi på Voss for å utsette oss for litt adrenalin-kick. Vi møtes kl 11.30 på Esso-stasjonen på Voss. Deretter drar vi til ziplineparken. Ziplinene går frå tre til tre gjennom skogen og over Strandaelva, den lengste ziplinen er 150 meter og føl elvestryka nedover! Etterpå blir det rafting :)

Vi holder på til ca kl 17.00 :)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, egen matpakke og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12 på Esso-stasjonen rett bortenfor togstasjonen på Voss. Lederen er lette å få øye på med gul vest/rød sekk. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 60,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 rafting

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 2.september. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

18. juli 2020

Klokkeslett

10:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post : bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Esso voss

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 60

Start: 3. juli
19:02
Slutt: 11. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding