Bergensgruppen tar turen til Straume i vinterferien for å kjøre Gokart og spise burger på Escape på Sartor

Bergensgruppen inviterer til Gokart i vinterferien etterfulgt av burger på Escape på Sartor.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag drar vi til Sartor senter for å kjøre Gokart og spise burger sammen i festlig lag. Det er tenkt at både barn/ungdom og voksne skal få kjøre Gokart, men om noen ikke ønsker det er det fint med en tilbakemelding på dette i kommentarfeltet. Her ønsker vi også og vite om noen har noen allergier.

Vi holder på til ca kl 19.15.

Ta med: Drikkeflasker og et godt fartsfylt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 16.45 ved Big bite på sartor senter. Lederne er lette å få øye på med gule vester. Her hilser vi på hverandre før vi gå samlet inn til Gocarten.

Har du ikke bil er det gode bussforbindelser til Sartor senter. Bussene går fra busstasjonen via sentrum og puddefjordsbroen.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Gokart og burger.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig onsdag 19 februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Diana og Linda 

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

26. feb 2020

Klokkeslett

16:45 - 19:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana Berg

Telefonnummer: 93284784

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Sartorvegen 12

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 6. februar
8:00
Slutt: 19. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding