Bergensgruppen tar en tur til Kongeparken 23-26.juni

Da reiser bergensgruppen til Kongeparken.

Her blir familier som har vært oss på aktiviteter prioritert

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 23.juni reiser vi med Fjordline til Stavanger. Det blir overnatting i hytte første natten. Deretter (24-25.juni) skal vi ha 2 dager i Kongeparken med overnatting i parken. 25-26 juni blir det overnatting før vi skal reise hjem igjen med Fjordline tidlig på morgenen.

Vi vil forhåndsbestille tur med båten, og denne må dere betale selv. Vi har fått en god gruppepris, så det blir ikke all verden. Leder vil legge ut for dette, og dere betaler dette direkte til leder. (300 kr per pers t/r). Det er bestilt tur med 4 biler, så fint om du gir beskjed om du disponerer bil ved påmelding.

Ta med deg: 

Mer informasjon vil komme ved tildelt plass.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vil få mer informasjon ved tildeling av plass

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda, Unni & Sigrid

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

23. juni - 26. juni 2022

Klokkeslett

12:00 - 16:03

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda

41070879

bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongeparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300 per familie

Start: 4. mai
16:03
Slutt: 21. mai
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding