Bergensgruppen reiser til Voss 30.juli-1.august

Vi inviterer til en actionfylt helg på Voss med klatring og rafting. Her blir det også kos på campingplassen hvor vi kan slappe av med grilling og litt lek. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 30.juli reiser vi til Voss camping. De ligger i vakre naturomgivelserer ved Vangsvatnet på Voss. Kun 5 minutt å gå til Voss sentrum der du finn ulike aktivitetar og tilbod som Voss har å by på. Her setter vi opp telt, og blir deretter bedre kjent når vi disker opp til felles måltid. Lørdag og søndag blir det klatring/rafting fra kl 9.00. Den ene dagen vil en familie få gå i klatreparken og samme familie kan rafte den andre dagen og så omvendt. Dermed blir det mulighet for å få med seg all action. Det vil også bli lagt opp til rafting for de som er 15+ som ønsker litt mer utfordringer i strykene lørdag ettermiddag - gi beskjed om dette slik at jeg kan booke nok plasser til det :) 

Det er fullt mulig å bare være med på èn av tingene, eller å bare være med på det sosiale ved campingen. Rafting blir primært for de som ikke har vært med på dette tidligere. Her er alle velkommen :)

Lørdag blir det felles lunsj når vi kommer tilbake,  hvor det blir rom for avslapping og lek. Det blir grilling senere på dagen også om været tillater det.

Søndag pakker vi før aktiviteten, og reiser hjem etter endt aktivitet. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, telt, soveposer osv. Klær etter været. Mer informasjon kommer i mail ved tildelt plass.

Leder står for felles måltider fredag til søndag. Meld fra om det er noen allergier eller annet å ta hensyn til.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17 på Esso-stasjonen på Voss ved togstasjonen så reiser vil til campingplassen sammen. Gi beskjed om dere kommer med toget, så finner vi en løsning på transport.

Foreslått deltakerpris: Kr 250,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Voss

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda & Unni

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

30. juli - 1. aug 2021

Klokkeslett

17:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nav: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Voss camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250 ,-

Start: 1. juli
15:00
Slutt: 20. juli
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding