Bergensgruppen lager et ekstra arrangement til Gokart og pizza torsdag 27.februar

På grunn av mange påmeldte deltakere setter vi opp et ekstra arrangement til Gokart. Så, de som evt ikke har blitt valgt ut kan likevel ha en sjanse til å bli med på en fartsfyllt dag :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fordi det var mange som viste interesse til Gokart onsdag 26.februar, ser vi oss nødt til å sette opp et ekstra Gokart arrangement, slik at det er mulighet for å få flere med på fart og morro. 

Vi har derfor booket tid torsdag 27.februar kl 15.00, der vi vil gå igjennom sikkerhetsinstrukser før kjøring. Det blir pizza etter at alle har kjørt. 

Det blir delt inn i 4 heat. 1 heat for voksne, 2 heat for voksne med barn, og 1 heat for de mellom 8-15 år.

Voksne som kjører sammen med barn (under 15 år) kan kun kjøre maks hastighet som er tillatt for barn under 15 år, som er 25km/h. Barn mellom 8 og 10 og som er lavere enn 145 cm, kjører blåe karts.

Det er mulig det blir litt omrokkering på heatene alt utifra hvem som melder seg på. Kjøring vil foregå til ca kl 17.15, og da vil vi spise pizza sammen. Vennligst gi beskjed om det er noen allergier eller hensyn vi må ta 

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Torsdag 27.februar Kl 15.00 møter vi opp på Bergen Gokartsenter. Her vil leder være synlig med sin gule vest og røde sekk.

Har du ikke bil er det gode bussforbindelser til Sartor senter. Bussene går fra busstasjonen via sentrum og puddefjordsbroen.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående. Leder vil forklare hvordan ved ankomst.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 23. februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda og Benedicte

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

27. feb 2020

Klokkeslett

15:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda Skjellanger

Telefonnummer: 41070879

E- post : bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Bergen gokartsenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 17. februar
20:10
Slutt: 23. februar
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding