Bergensgruppen inviterer til Vannkanten med pastakos!

Bergensgruppen inviterer til bading etterfulgt av pastakos! Etter litt travle tider slår Bergensgruppen til igjen :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 31. august kl 13.15 drar vi til vannkanten for en liten dukkert, etterfulgt av noe varmt i magen etterpå og kanskje også noe kaldt ;). Etter badingen møtes vi ved stolene utenfor kl 15.15 senest, hvor vi går samlet opp til pastasentralen som ligger på kjøpesenteret Vestkanten. 

Vi holder på til ca kl 17 og avslutter dagen med velvære og en god og mett mage <3

Ta med: Godt humør og gjerne også noe å drikke

Dersom du har noen mat allergier, er det fint om du gir beskjed i påmeldingen eller på mail om dette.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.15 inne ved resepsjonen på Vannkanten. På denne aktiviteten blir det bare en leder med, så sammen gjør vi det beste ut av det :). Før vi går inn til badingen hilser vi på hverandre og prøver å få til å gå samlet inn.

Har du ikke bil er det gode buss forbindelser til Vannkanten.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 pr person som helst vipses til leder før frammøte på tlf nr: 93284784. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig fredags kvelden. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Setter stor pris på om du får tildelt plass og allikevel ikke har anledning til å delta, å gi beskjed senest noen timer før aktiviteten går av stabelen. Bare på denne måten kan en annen få muligheten til å overta din plass.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Diana 

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

31. aug 2019

Klokkeslett

13:15 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana Berg

Telefonnummer: 93284784

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Vestkanten

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 28. august
21:00
Slutt: 30. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding