Bergensgruppen inviterer til teaterforestilling "Gaten vår" på Cornerteateret kommende lørdag

Bergensgruppen tar turen på teater igjen og denne gangen til forestillingen "Gaten vår".

Stykket passer best for familier med barn fra 5 år og oppover

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 04.05 kl 14.30 drar vi til Cornerteateret for å se det fine stykket "Gaten vår". Forestillingen begynner kl 15.00 men vi møter en halvtime før for å få en presentasjonsrunde og få utdelt noe godt å tygge på:). Drikke står dere for selv. 

"Gaten vår" er en vakker familieforestilling fylt med spenning og fine musikalnumre. Det handler om den fantasifulle gutten Sebastian som flytter inn i en gate med en mørk forbannelse over seg. Ved bruk av kreativiteten og sine magiske fargesteiner snur han livet i gaten opp ned. Teateret har satt grensen fra 5 år på dette stykket.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør, dette blir kjekt!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14.30 inne på Cornerteateret. Her hilser vi på hverandre og får utdelt noe godt å tygge på :)

deltakerpris: Kr 30,- pr person som helst vippses på forhånd til tlf.nr: 93284784. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig fredag 03.05 om kvelden.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Diana :)

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

4. mai 2019

Klokkeslett

14:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana Berg

Telefonnummer: 93284784

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Kong Christian Fredriks plass 4

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. mai
21:30
Slutt: 3. mai
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding