Bergensgruppen inviterer til spillkveld og disco i høstferien, lørdag 15.oktober kl 17.00

Bergensgruppen ønsker å fortsette trenden hvor vi møtes og er skikkelig sosial og har det gøy! Vi har mange gøye spill, og ønsker store og små velkommen til en ettermiddag fyllt med latter, smil og alvor. 

Nytt for denne gang: Vi har en italiensk jente (16), som er danselærer i eget land. Hun underviser i Hip hop, og vil gjerne ta et dansekurs for de som ønsker å prøve dette ut :)

Nye og "gamle" familier er like velkommen :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 15.okober kl 17.00 møtes vi på Landås, Sofus kulturverksted. Vi bestiller mat fra 123 thai.

Ledere vil være synlige i røde t-skjorter.

Vi kan lokke med spill som:

Let's face it

Ryktet går

Kort

Beat that m.m.

Det blir også selvfølgelig bingo med muligheter for å vinne flotte premier :)

Vi har lånt disco-rommet for de som ønsker å synge/danse litt.  :) 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15.00 på Landås, rett ved siden av Landåshallen. Det vil stå en leder i døråpningen og vente på dere, ellers henges det ut noe i rødt slik at det skal være lett å finne frem.

Ta gjerne bussen til busstoppet som heter Langhaugen. Derifra er det rundt 6-7 minutter å gå. Ulriksdalen bydelssenter er ved siden av Landåshallen.  Gi leder en lyd om det blir noen problemer ifbm. dette.

Det er begrenset parkering i gaten.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda & Unni

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

15. okt 2022

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Landåsveien 31

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 5. september
17:00
Slutt: 10. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding