Bergensgruppen inviterer til spillkveld i Åsane, tirsdag 16.juni kl 16.30

Bergensgruppen ønsker å få til noe skikkelig sosialt og "gammeldags". Vi har handlet inn mange nye spill, og ønsker store og små velkommen til en ettermiddag fyllt med latter, smil og alvor. 

 
Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 16. juni kl 16.30 møtes vi i gangen utenfor Apotek1/ H&M på enden av Åsane senter. Leder er lett å få øye på med gul vest og rød sekk.

Vi kan lokke med spill som:

Let's face it

Rai, rai

Ryktet går

Tumbling tower

Kort

Fiskespill m.m., så det passer for barn, ungdommer og voksne :D

Vi holder på til ca kl 19.30. Det vil bli pizza, men dere må ta med egen drikke, og eget fat/bestikk. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, fat/bestikk og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 16.30 i gangen utenfor Apotek1/ H&M på enden av Åsane senter. Lederne er lette å få øye på med gul vest og rød sekk. Her hilser vi på hverandre og så går vi til lokalet i samlet flokk.

Skyss til oppmøteplassen: Om du må ta buss, går det ofte busser til Åsane terminal. Fra Bergen går Buss nr 3 (Støbotn) og buss nr 4 (Flaktveit). Om det er noen spørsmål i forhold til å komme seg frem fra andre steder er det bare å spørre.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen lørdag 13. Juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

16. juni 2020

Klokkeslett

16:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: Bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 2. juni
17:28
Slutt: 14. juni
17:28

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding