Bergensgruppen inviterer til sommerleir på Sætervika 12.-15-juli.

Bergensgruppen inviterer til sommerferie til Sætervika ungomssenter mandag 12.juli til torsdag 15.juli.

Turen passer for familier som har barn i barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Har man barn i skolealder kan man ha mindre søsken med også :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

12.juli - 15.juli reiser vi til Sætervika ungdomssenter.

Sætervika ligger idyllisk til ved Samnangerfjorden, ca fem mil fra Bergen og 2 km fra Tysse.

Her vil hver familie få eget rom med egen toalett/dusj.

Det vil bli servert 3 måltider for dagen i regi av Sætervika. Men, vi kommer ikke utenom grilling når det tross alt er sommer :) Om noen har matallergier så gi beskjed om dette i kommentarfeltet. (må påregne å ta med egen allergivennlig mat) 

Aktiviteter vi tenker på er blant annet:

  • Kano padling
  • Rebus-løp
  • Bading
  • Ringspill
  • Hinderløype
  • Karaoke
  • Disco
  • Og mye annen morro!!! 

 Det taes alltid et forbehold om endring og avlysing nå i disse tider. Vi forholder oss alltid til råd fra helsemyndighetene.

 Men, om alt går etter planen, ser vi for oss at dette skal bli skikkelig gøy! :D'

Generell informasjon: Alle aktiviteter med IOGT's Enestående familier er totalt rusfrie og det forventes at det respekteres.

For å være med på IOGT's Enestående familiers sommerferie må man ha vært med på aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg og din familie på forhånd.

Ta med: 

- Drikkeflasker

- Eget sengetøy/soveposer.

- Badeklær, håndklær

- Klær etter været.

- Og ikke minst godt humør! 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele oppholdet.

Oppmøte: Det er mulighet å komme seg dit med både buss og bil.  

Vi kan dessverre ikke ha samkjøring/sitte på med hverandre nå i disse Corona-tider, men det vil være en leder som skal ta kollektiv transport til Sætervika, hvor de som ikke har bil kan ta samme buss, og bli møtt av lederen på buss/busstopp :) Skriv gjerne på forhånd om dere kommer med buss eller bil. Dersom det er vanskelig å komme seg dit på grunn av økonomi, er det fint om du kontakter leder Linda, så kan vi finne en løsning på dette! 

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Sætervika.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen endt påmeldingsfrist.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda, Unni og Jimmy

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

12. juli - 15. juli 2021

Klokkeslett

16:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Sætervika ungdomssenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300

Start: 1. juni
16:41
Slutt: 28. juni
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding