Bergensgruppen inviterer til sommerleir på Åsane folkehøgskole 15. - 19. juli 2019

Bergensgruppen gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til sommerleir på Åsane folkehøgskole i sommer :)

Det blir hyggelig samvær med andre familier og aktiviteter som bading, og besøk på museum, etc. Vi skal på gårdsbesøk og båttur i vestlandsnatur.

Tilbudet om sommerleir på Åsane Folkehøgskole er primært for familier fra Bergen og omegn og passer best for de med barn i alderen 6-12 år.

Det er plass til rundt 50 voksne og barn.

På folkehøgskolen vil vi få tildelt egne rom hvor det er plass til èn voksen og to-tre barn. Sengetøy vil bli utdelt på skolen. Skolen står også for den daglige matlagingen (frokost, middag og kvelds). På kveldene samles vi i skolens peisestue til felles
hygge.

Ta med: Håndklær, klær til all slags vær og godt humør. Hund og andre kjæledyr er det dessverre ikke anledning til å ha med.

Som alltid under aktiviteter i Enestående familiers regi har foreldre/foresatte til enhver tid ansvar for egne barn. Sommerleiren er selvsagt også helt alkoholfri, til glede for store og små.

Eventuell mer informasjon sendes deltakerne i god tid før leiren går av stabelen.

Vår foreslåtte deltakerpris for hele oppholdet: Kr 300,- pr voksen og 100,- pr barn. Betales kontant til leder ved fremmøte på skolen, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til masse til sommerleir!

Vennlig hilsen Nina, Maria, Diana og Randi

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

15. juli - 19. juli 2019

Klokkeslett

15:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Randi 

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Hylkjeneset 108, 5109 HYLKJE

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300 for voksen og 100 for barna

Start: 26. mai
23:00
Slutt: 20. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding