Bergensgruppen inviterer til Sommerleir i Sætervika 24-27.juli 2023

Bergensgruppen inviterer til sommerferie på Sætervika ungdomssenter mandag 24.juli til torsdag 27.juli.

Turen passer for familier som har barn i barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Har man barn i skolealder kan man ha mindre søsken med også :)

For å være med på IOGT's Enestående familiers sommerferie må man ha vært med på aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg og din familie på forhånd.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Sætervika ligger idyllisk til ved Samnangerfjorden, ca fem mil fra Bergen og 2 km fra Tysse.

Her vil hver familie få eget rom med egen toalett/dusj.

Det vil bli servert 3 måltider for dagen i regi av Sætervika. Om noen har matallergier så gi beskjed om dette i kommentarfeltet. 

Aktiviteter vi tenker på er blant annet:

  • Kano padling
  • Rebus-løp
  • Bading
  • Ringspill
  • Hinderløype
  • Karaoke
  • Disco
  • MYE bading
  • Og mye annen morro!!! 

Generell informasjon: Alle aktiviteter med IOGT's Enestående familier er totalt rusfrie/alkoholfrie og det forventes at det respekteres.

Mer informasjon vil komme på egen mail ved tildelt plass

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Det er mulig å komme seg til Sætervika både med buss og bil. Mer informasjon om dette kommer ved tildeling av plass.

Foreslått deltakerpris: Kr 400,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda, Unni, Christine og Hilde

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

24. juli - 27. juli 2023

Klokkeslett

16:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Sætervika ungdomssenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 400

Start: 9. mars
22:10
Slutt: 9. juni
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding