Bergensgruppen inviterer til sommerleir 23.-27. juli på Åsane folkehøyskole

Bergensgruppen inviterer til sommerleir hos Åsane folkehøyskole i sommer :)

Det blir hyggelig samvær med andre familier og aktiviteter som bading, og besøk på museum, etc. Vi skal på gårdsbesøk og båttur i vestlandsnatur.

Tilbudet om sommerleir på Åsane Folkehøgskole er primært for familier fra Bergen og omegn og passer best for de med barn i alderen 6-12 år.

Det er plass til rundt 50 voksne og barn.

På folkehøyskolen vil vi få tildelt egne rom hvor det er plass til èn voksen og to-tre barn. Sengetøy vil bli utdelt på skolen. Skolen står også for den daglige matlagingen (frokost, middag og kvelds). På kveldene samles vi i skolens peisestue til felles
hygge.

Ta med: Håndklær, klær til all slags vær og godt humør. Hund og andre kjæledyr er det dessverre ikke anledning til å ha med.

Som alltid under aktiviteter i Enestående familiers regi har foreldre/foresatte til enhver tid ansvar for egne barn. Sommerleiren er selvsagt også helt alkoholfri, til glede for store og små.

Eventuell mer informasjon sendes deltakerne i god tid før leiren går av stabelen.

Vår foreslåtte deltakerpris for hele oppholdet: Kr 200,- pr voksen og 100,- pr barn. Betales kontant til leder ved fremmøte på skolen, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding er åpen: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse. Benytt gjerne beskjedfeltet til å si ifra om allergier e.l.

De vi kan tilby plass vil få bekreftelse på epost etter hvert som vi fordeler plassene. 

Resten blir værende på ønskelista og kontaktes ved ledige plasser på grunn av sykdomsforfall o.l. En slik hyggelig henvendelse fra oss om å bli med kan komme tett opp til sommerleiren, så vet du det.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Randi og Diana

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

23. juli - 27. juli 2018

Klokkeslett

15:30 - 11:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Randi og Diana

476 36 810

bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Hylkjeneset 118, 5109 Hylkje

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 5. juli
21:40
Slutt: 19. juli
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding