Bergensgruppen inviterer til sommerferie på Sætervika

Bergensgruppen inviterer til sommerferie til Sætervika ungomssenter mandag 6.juli til torsdag 9.juli

Turen passer for familier som har barn i barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Har man barn i skolealder kan man ha mindre søsken med også :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 6.juli - 9.juli reiser vi til Sætervika ungdomssenter.

Sætervika ligger idyllisk til ved Samnangerfjorden, ca fem mil fra Bergen og 2 km fra Tysse.

Her vil hver familie få eget rom med egen toalett/dusj.

Det vil bli servert 3 måltider for dagen i regi av Sætervika. Men, vi kommer ikke utenom grilling når det tross alt er sommer :) Om noen har matallergier så gi beskjed om dette i kommentarfeltet. (må påregne å ta med egen allergivennlig mat) 

Aktiviteter vi tenker på er blant annet:

  • Kano
  • Rebus-løp
  • Bading
  • Ringspill
  • Hinderløype
  • Drage-laging
  • Og mye annen morro!!! 

Om det er flere forslag til aktivitet, og om noen har tips til evt utstyr, taes det mot med åpne ører :)

 Det taes alltid et forbehold om endring og avlysing nå i disse tider. Vi forholder oss alltid til råd fra helsemyndighetene.

 Men, om alt går etter planen, ser vi for oss at dette skal bli skikkelig gøy! :D

Generell informasjon: Alle aktiviteter med IOGT's Enestående familier er totalt rusfrie og det forventes at det respekteres.

For å være med på IOGT's Enestående familier må man ha vært med på aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg og din familie på forhånd

Ta med: 

- Drikkeflasker

- Eget sengetøy/soveposer.

- Badeklær, håndklær

- Klær etter været.

- Og ikke minst godt humør! 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: kl 12.00 på bensinstasjonen i Arna. Lederne er lette å få øye på med sin røde sekk og gule vest. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk. 

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Dersom det er vanskelig å komme seg dit på grunn av økonomi, er det fint om du kontakter leder Linda, så kan vi finne en løsning på dette! Vi kan dessverre ikke ha samkjøring/sitte på med hverandre nå i disse Corona-tider, men det vil være en leder som skal ta kollektiv transport til Sætervika, hvor de som ikke har bil kan ta samme buss, og bli møtt av lederen på buss/busstopp :) 

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Sætervika.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 16. juni. 

 Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda, Benedicte og Unni

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

6. juli - 9. juli 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Sætervika ungdomssenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300

Start: 2. juni
18:57
Slutt: 15. juni
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding