Bergensgruppen inviterer til SF kino på Sartor for å se filmen Ferdinand og burger på Egon etterpå lørdag 24 februar kl. 12

Bergensgruppen inviterer til filmen Ferdinand på SF kino på Sotra førstkommende lørdag kl. 12.
Etter filmen koser vi oss med burger på Egon. :) 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 24. februar møtes vi på kinoen på Sartor. Her vil vi gi litt informasjon om denne aktiviteten. 

Vi skal kose oss med filmen Ferdinand:

"STOR KROPP - STØRRE HJERTE Ferdinand, tyren med det store hjertet som heller vil lukte på blomstene enn å sloss med de andre oksene blir ved en feil oppfattet som et stort og farlig dyr og tatt til fange for å delta på tyrefekting. Fast bestemt på å vende hjem og tilbake til familien, begir han seg ut på et fantastisk eventyr sammen med en flokk med herlige nye venner."

Det blir popcorn og brus til barna.

Man må være med på kinoen for å bli med å spise. 
Påmelding starter i kveld kl. 21 
Plassene fordeles torsdag kveld.

Oppmøteplass: Kl 12 i andre etasje på SF kino på Sotra.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen. Vi tar ikke i mot betaling på Vipps.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne i Bergensgruppen Diana, Randi og Michelle 

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

24. feb 2018

Klokkeslett

12:03 - 16:03

Kontakt aktivitetsansvarlig

Randi

Telefonnummer 47636810

Diana

Telefonnummer 93284784

Bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Sartorvegen 12, 5353 Sraume

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 20. februar
21:00
Slutt: 22. februar
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding