Bergensgruppen inviterer til Rush Trampolinepark søndag. 03.12.17. kl. 1645.

Bergensgruppen besøker Rush trampolinepark igjen, søndag. 3. desember kl. 16:45. Vi vil prioritere dem som meldte seg på ønskelisten forrige gang.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Bergensgruppen tar turen til den nye trampolineparken som nylig åpnet på Kokstad.

Rush er et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Aktiviteten varer i en time. Barn under 10 år kan ikke være alene i parken uten foresatte tilstede. Alle som skal være med på aktiviteten må fylle ut et egenerklæringsskjema på forhånd. Det kan gjøres elektronisk på nettsiden deres og man trenger ikke å printe det ut.

Alle som er med på aktiviteten må ha på seg antiskli sokker. Det kan tas med, eller kjøpes hos Rush.

Link til egenerklæring: http://www.rushtrampolinepark.no/bergen/waiver 

Foreslått egenandel: 40 kr per person. Betales kontant ved oppmøte.

Oppmøtested: Rush Trampolinepark.Kokstadveien 23, Kokstad, Bergen.

Oppmøtetid: Vi møtes utenfor Rush kl. 16.45. Det er viktig at dere er presise, for vi må møte opp 15 min før vår session starter.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse i dag 27.11.17. Påmelding stenger fredag 01.12.17 kl .1700. Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Vi sender ut mail fredag ettermiddag 01.12.17 til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelisten. Samme beskjed blir også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig kun anledning til å melde på egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Michelle 

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

3. des 2017

Klokkeslett

16:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Michelle

47977401

bergen@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 27. november
21:58
Slutt: 1. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding