Bergensgruppen inviterer til Pepperkakebyen lørdag. 02. desember kl. 14.45

Bergensgruppen inviterer til besøk hos Pepperkakebyen som holder til i tidligere lokalene til sentralbadet.

Vi møtes utenfor inngangen kl. 14.45 på lørdag.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Foreslått egenandel: 20 kr for barn over 12 år og voksne. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Oppmøtested: utenfor sentralbadet. Vær presis.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse i dag 27.11.17. Påmelding stenger torsdag 30.11.17 kl .1700. Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Vi sender ut mail torsdag ettermiddag 30.11.17 til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelisten. Samme beskjed blir også sendt til din epostadresse.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Michelle og Randi

IOGTs Enestående familier Bergen

 

Informasjon

Dato

2. des 2017

Klokkeslett

14:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Michelle

47977401

bergen@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 27. november
22:57
Slutt: 1. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding