Bergensgruppen inviterer til påskekos

Bergensgruppen snur seg rundt og lager litt påskemorro

Bergensgruppen inviterer til en fartsfylt dag med litt påskemorro. Her blir det en liten påskeegg jakt for barna, gokart kjøring også avslutter vi det med en liten matbit i hyggelig lag. Denne aktiviteten kan passe for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi hiver oss rundt i en fei så allerede kommende onsdag den 17.04 drar vi til Sartor senter, hvor vi møtes utenfor Rema 1000 kl .15.30. Her finner vi oss et koselig sted ute for barna, hvor de skal lete etter påskeegg. Deretter drar vi for å teste ut den nye gokart banen på sartor, hvor barn helt ned til 3 års alder kan kjøre, selvsagt på foreldres ansvar. For ordens skyld: Det blir større hastighet på bilen for de eldre barna :). Etter dette ca kl 18.00 drar vi på O`learys. Her avslutter vi dagen med en matbit i hyggelig lag, der de voksne får servert Quesadilla med kylling og barna får friterte kyllingbiter med pomme frites.

På denne aktiviteten vil det dessverre bare være en leder som har anledning til å være med. For sikkerhets skyld må jeg derfor ta forbehold om at aktiviteten må avlyses dersom det skulle oppstå noe uforutsett som gjør at jeg Diana ikke kan gjennomføre aktiviteten. Jeg kommer til å ha med meg en representant fra vår sponsor Liverbirds Bergen, som kan trå til med en hjelpende hånd ved behov.

Ta gjerne med egen drikkeflaske :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15.30 utenfor Rema 1000 ved Sartor senter, og buss går ca. helt fram fra byen.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen. Tar også gjerne imot Vipps før arrangementet til tlf. nr. 93284784.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig tirsdags kveld.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Diana

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

17. april 2019

Klokkeslett

15:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana Berg

Telefonnummer: 93284784

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 15. april
20:30
Slutt: 16. april
23:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding