Bergensgruppen inviterer til Naturhistorisk museum & Peppes lørdag 9.november-19

Bergensgruppen besøker Naturhistorisk museum lørdag 9.november kl 12.45. Blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 9.november kl 12:45 drar vi til Naturhistorisk museum i Bergen. Her skal vi utforske De Naturhistoriske samlinger. Her får du sett en stor og spennende samling av dyr, både fra Norsk fauna og fra eksotiske hjørner av verden. Museet har beholdt sin opprinnelige utstillings stil fra 1800 tallet. Etterpå går vi til Peppes Pizza hvor vi kan kose oss :)

Ta gjerne med: drikkeflasker og godt humør :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: kl 12.45 møter vi opp utenfor inngangen til Naturhistorisk museum. (om regn, så møtes vi rett innenfor i hallen). Lederene er lette å få øye på med sin røde ballong. Her hilser vi på hverandre når alle har kommet, og så går vi inn i lokalene i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales via vipps ved oppmøte. Leder vil da forklare hvordan. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen fredag 8.november kl 18.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Vennligst benytt beskjedfeltet om det er noen allergier som vi må ta hensyn til.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Diana og Linda

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

9. nov 2019

Klokkeslett

12:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana Berg 

Telefonnummer: 93284784

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Muséplassen 3, 5007 Bergen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 5. november
16:00
Slutt: 8. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding