Bergensgruppen inviterer til Megazone og Pizza lørdag 5.september

Kjedsomhet kureres med laserbehandling? :P Bergensgruppen inviterer til konkuranse med laserspill på den nye Megazone i Bergen. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 5.september kl 13.45 møtes vi på Megazone. Etter spillet spiser vi pizza sammen. Vennligst gi beskjed om det er noen allergier vi må ta hensyn til.

"Hos Megazone får du på deg en vest med tilhørende laserpistol. Sammen med laget eller om man spiller alle mot alle skal man samle poeng ved å skyte treffpunktene på de andres vester og pistoler. I vår spill arena pumper musikken inni labyrinten, røyken oser og laserstrålene regner. Finn en taktikk, gjem deg i hindrene eller løp mot motstanderens base. Pistolene våre viser statistikk underveis i spillet slik at man kan følge med på plassering og poengsum – en veldig morsom opplevelse for alle!"

Lettere klær anbefales, da man kan bli noe varm under aktiviteten. Det finnes låsbare oppbevaringssted til utlån, til ytterklær og evt skift. 

Vi holder på til ca kl 16.00 :)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 13.45 i resepsjonen til Fangene på fortet/megazone, Michael Krohnsgate 86. Det enkleste er å ta buss, da det er dårlig med parkering.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Megazone

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 2. september. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

5. sep 2020

Klokkeslett

13:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Megazone bergen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 23. august
18:30
Slutt: 2. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding