Bergensgruppen inviterer til Leos lekeland Lørdag 15.februar

Leos lekeland

Bergensgruppen inviterer til lek og morro på Leos lekeland 15 februar kl 15.00-18.00

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Denne gangen prioriterer vi de yngste barna.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 15. februar kl 15.00 tar vi turen til Leos lekeland for å leke og spise. Dere kan velge mellom burgermeny eller pølse og pommes frites. Dersom du har noen matallergier vi må ta hensyn til, venligst skriv det i kommentarfeltet når du melder på deg og dine. 

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå å kjøpe noe annet enn det dere får. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Leos lekeland på Kokstad kl 15.00. Lett adkomst ved å ta bybanen til Kokstad. Derifra er det rundt 10 min å gå.

Har du problemer til oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier. Nærmere forklaring fra leder på Leos.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 6. februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda og Benedicte

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

15. feb 2020

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda 

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Kokstaddalen 18

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 26. januar
14:30
Slutt: 6. februar
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding