Bergensgruppen inviterer til kinobesøk lørdag 30. september

Bergen Kino

Bergensgruppen inviterer til kinobesøk kommende helg.

Aktiviteten passer for alle :)

Vi møtes utenfor Bergen kino (Magnus Barfot) klokken 13.15. Alle får utdelt fribilletter og kjøper til den forestillingen man ønsker. Dere kan selv velge hvilken film man vil se, slik at dette arrangementet passer for alle aldersgrupper.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din en rød statustekst om at dere er på ønskelista. Samme beskjed har også blitt sendt til din epostadresse.

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. 

NB! Påmeldingsfrist er torsdag 28. september kl. 21.00. Da fordeler vi de tilgjengelige plassene etter beste evne og en bekreftelse sendes på epost til de familiene som denne gangen får være med. Her kan du lese om hvordan vi prioriterer i IOGTs Enestående familier.

Om det er problemer, ta kontakt med oss på sms 47977401 eller e-post til bergen@enestaaendefamilier.no

Det er bare til å ta kontakt om dere har noen spørsmål. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye familier og “gamle travere”!

Vennlig hilsen leder Michelle, IOGTs Enestående familier.

Informasjon

Dato

30. sep 2017

Klokkeslett

13:15 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Michelle

479 77 401

bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Neaumanns gate 3

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 30,-

Start: 24. september
20:00
Slutt: 28. september
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding