Bergensgruppen inviterer til kino søndag 16.februar

Bergensgruppen inviterer til mat på La Taqueria, etterfulgt av kino (Sonic). 

Nye og 'gamle' familier er hjertelig velkommen :)

Dette er en flott anledning til å bli kjent med flere. Aldersgrense på filmen er 6 år, men den er nok beregnet på litt større barn. Filmen foregår på engelsk.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 16.februar tar vi en matbit på La Taqueria, før vi tar turen på kino, og ser Sonic filmen. 

Ta med: Godt humør :) 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet, -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kiosk-handling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir sår og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: kl 14:00 møter vi opp utenfor Magnus barfot, så går vi samlet til La Taqueria og spiser litt Mexikansk mat :)

Foreslått deltakerpris: 40.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjed-feltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser e-post kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 10. februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din e-postadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda og Benedicte

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

16. feb 2020

Klokkeslett

14:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaandefamilier.no

Sted

Magnusbarfot

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 5. februar
22:20
Slutt: 10. februar
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding