Bergensgruppen inviterer til juni sommerleir fredag 25 til søndag 27 juni med telt, hostel, rafting, klatrepark med mer :)

Rafting grad fire familirafting er grad to

Bergensgruppen raser i gang med sommerleir i juni måned, og denne gangen er det på Voss det skjer!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 25 juni drar vi til Voss camping hvor vi første natten skal ligge i telt. Jo tidligere man har anledning til å møte der oppe (senest kl 14) desto bedre teltplass får man :) Om noen ikke har anledning til å møte da så send meg en melding, så skal jeg se hva jeg klarer å ordne ;)

På campingplassen er det ulike aktiviteter for barn og voksen og et nytt felleskjøkken hvor man kan lage seg enkel mat. visst været er bra denne dagen kan det hende at vi griller. Ta da med egen grillmat, men dette kommer vi nærmere tilbake til. Ettermiddagen/ kvelden bruker vi på å bli kjent og spørsmål quiz.

Frokost lørdag morgen står hver enkelt for selv. Noen vil gjerne spise sammen, husk da på å holde god avstand! Når vi er klare til å dra kjører vi samlet til Voss vandrerhjem Hostel, som ligger på Vossevangen. Her får vi lagt i fra oss bagasjen og visst det er klart, hver familie utdelt sitt eget rom.

Så går turen til Voss active der vi blir kjørt av dem til stedet vi skal rafte:) Ta med: Badetøy (eventuelt ullundertøy) til å ha på dere under våtdrakten samt et håndkle til dusjen etter turen. De stiller med våtdrakt, redningsvest, hjelm og neopren sko. Ta også med noe å drikke og evt spise. Raftingen starter ca kl 14.30 og varer i 2-3 timer.

Etter raftingen blir vi fraktet tilbake til bilene våre, hvor vi kjører tilbake til Voss vandrerhjem Hostel. Her skal vi summe oss litt og ca kl 19 ha felles varm kveldsmat:). På kvelden blir det chips og litt enkel snacks, og drikke tar dere med dere selv. Det blir også anledning til å spille spill, mer spørsmål quiz, biljard og ping pong :). Her må man bruke sunn fornuft og holde den avstanden til andre familier som er nødvendig.

Søndag 27 har vi felles frokost inkludert i oppholdsprisen på vandrerhjemmet med oppmøte senest kl 09.30, før vi går til rommene våre å pakker ferdig. Utsjekken er kl 11.00.

Deretter går turen til voss klatrepark med oppmøte kl 11.45. Her koser vi oss med spenningsfylte og luftige aktiviteter, og holder på i ca to timer. Så takker vi fint for oss før vi vender nesen hjemover igjen :-D

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikke, mat til noen måltider og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå å handle inn for mye snacks på forhånd og under oppholdet. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har selvsagt alt ansvar for egne barn under hele sommerleiren.

Oppmøte: Helst senest kl 14 på Voss camping.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Voss juni sommerleir.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig søndag 20 juni på kvelden.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen før aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Diana <3

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier i Bergen

Informasjon

Dato

25. juni - 27. juni 2021

Klokkeslett

13:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana 

Telefonnummer: 932 847 84

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Idrottsvegen 5

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 10. juni
0:30
Slutt: 20. juni
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding