Bergensgruppen inviterer til juleverksted

Vi inviterer til juleverksted og lapskaus 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 1. Desember treffes vi for å lage litt julepynt og spise lapskaus sammen. Opplys gjerne om allergener i kommentarfeltet ved påmelding.

Ta med: Om du har noe spesielt du ønsker å lage kan du gjerne ta dette med, resten fikser vi

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl. 13 i lokalet i Ortuvann borettslag. Adresse: Ortustranden 20, 5143 Fyllingsdalen. Lokalet ligger på baksiden av blokken, ut mot fotballbanen og lekeplassen. Oppfordrer til å ta buss pga. lite parkeringsplasser. Buss nr. 12 stopper i nærheten. Det er noen parkeringsplasser utenfor lokalet.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen. Vi tar gjerne imot betaling på Vipps!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Diana og Randi

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

1. des 2018

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Diana og Randi

Telefonnummer 93284784

E- post  Bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Ortustranden 20, 5143 Fyllingsdalen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 26. november
21:00
Slutt: 29. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding